Disclaimer | Realisatie: D-Solution internet & reclame
Vers voedingspakket voor uw dier
033-2587184

Wat is Barf?

Simpelweg gezegd, voeding wat een hond/kat in de natuur eet. Verse voeding die zo samengesteld is dat ze alle vitaminen, mineralen en aminozuren binnen krijgen die het dier ook echt nodig heeft. Niet gekookt, vermalen of chemische middelen aan toegevoegd! Alles word vers verpakt, direct van de slagterijen!

Onze voeding bestaat uit gemalen voeding , voor in de ochtend. En grote stukken voor in de avond. Wij vinden het uitermate belangrijk dat een hond/kat kauwt. Door kauwen word het maagzuur en darmstelsel beter aangestuurd, en daarbij word er voldaan aan de kauwdrift van het dier.

Voor de meeste aanbieders is gemalen/gepurreerd het makkelijkste aan te bieden, voor ons is dat een NO NO en bieden wij juist aan wat het dier in de natuur ook doet, KAUWEN!

Wat is het verschil tussen brok en verse voeding? Brok bevat een component om te binden, dat kan zijn aandappelen, rijst of bietenpulp, alle 3 de componenten die het lichaam niet kan verwerken, daarbij word alles zo verhit dat alles wat een lichaam nodig heeft er niet meer is, daar worden de chemische vitaminen en mineralen voor in de plaats gedaan, dit om het product 3 maanden of langer houdbaar te houden!

Ons bestelformulier met prijzen!

 

Voordeel van brok is...

Langer houdbaar Makkelijk te geven In grote hoeveelheden aan te schaffen en makkelijk op te bergen!

 

Nadelen van brok zijn....

Chemische ingredienten, die een dier moeilijk verwerken kan Componenten waar een lichaam niks mee doet Hap , slik en weg, een hond hoeft er weinig voor te doen, en daarbij weinig variatie, want het dier krijgt elke dag hetzelfde! Ook zie je bij brokvoeding veel ontlasting, vraagt u zich eens af... Als mijn dier zoveel ontlasting heeft, zou mijn dier dan wel zijn voedingstoffen eruit halen? De grootste graatmeter voor u moet zijn: als de ontlasting donker van kleur is en stevig goed gedraaide ontlasting, haalt hij er alles uit. Is dat zo met brok, of is het zacht en dezelfde kleur die erin gaat komt er ook weer uit? Veelal wel dus moet u zich afvragen, dat wat u erin stopt aan hoeveelheid, komt dat er ook weer uit, Ja kunnen wij volmondig zeggen, raapt u de ontlasting maar van 1 dag op, weeg dat en bedenk dan hoeveel u er per dag in stopt, u zult verbaasd zijn wat de hoeveelheid is, heeft het lichaam dan de benodigde voedings stoffen binnen gekregen, daar kunnen wij volmondig Nee op zeggen, wezenlijk een heel simpel verhaaltje, dat wat je erin stopt, haalt het lichaam de benodigde voedings stoffen uit, dus kan nooit gelijkwaardig zijn met elkaar!

Verschillend soorten vlees bevat alles wat een dier nodig heeft.

Alle natuurlijke ingredienten blijven behouden, er word niets bij gedaan. Elke dag wat anders, dus variatie in smaak, elke dag weer een verrassing wat het dier krijgt, net zoals het in de natuur is.

 

Nadeel van verse voeding....

Volume, vaak moet het in het groot ingekocht worden, dus veel vriesruimte moet er beschikbaar zijn. Veel mensen doen het vaak zelf, daardoor is het moeilijk om de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen die het dier nodig heeft te verkrijgen, daardoor komen er veel misverstanden in het BARF systeem. Omslachtigheid, wat wel en wat niet geven? Dit alles hebben wij aangepakt in onze pakketten, alleen de hoeveelheid vriesruimte die u nodig heeft blijft hetzelfde!

 

Voordeel van verse voeding...

Voeding zoals een dier echt nodig heeft. wist u dat het eerste ingeblikte voeding pas in 1920 over de toonbank ging, en dat de brokvoeding in de jaren 50 pas echt groot werd, dan denken wij, hoe hebben ze het al die eeuwen daarvoor dan gedaan? Juist, verse voeding!

Gezonder lichaam en beter immuun systeem Doordat er geen chemische toevoegingen aan toegevoegd zijn, ze beter moeten kauwen, dus aansturing van lichaam beter is verbruikt het lichaam de voeding optimaal! Dit ziet u terug in: Betere en minder ontlasting. Betere en glanzende vacht. Minder tandsteen en minder ademslucht. Aktievere hond/kat met meer energie en uithoudings vermogen.

In brokvoeding zitten er bij de grotere merken ongeveer 4% vleesmeel, bij verse voeding 100% vlees (en geen vlees meel!)

 


Onze pakketten zijn net zo makkelijk te geven als brok! Net zoals de brok, van de bak in de zak hebben wij een systeem bedacht dat ook van het zakje in het bakje is! Alleen dan een stukje gezonder!!!!

Helaas worden elke keer weer nieuwe honden ziektes ontdekt, De laatste ontdekking betrof... de WELVAARTZIEKTE! Oftewel ...OBESITAS!

Dierenartsen zien meer en meer dikkere honden, daardoor is aangetoont dat hun interpretatie van honden ook verschofen is, en wel 4 kg, dat lijkt niet veel, maar 4 kg in hondengewicht staat gelijk aan 16 kg in mensen gewicht. Door brokvoeding wat niet afgepast is, geven mensen al gauw te veel en daarbij die leuke snoepjes, belonings koekjes en denta sticks (1 denta stick staat gelijk aan 1 pakje roomboter!) geef je als eigenaar niet 2 maaltijden maar 4 maaltijden per dag!!

 

Er zijn veel voordelen op te noemen van verse voeding, en maar weinig voordelen van brok, aan u de keuze!

Is onze Barf voeding duurder als brok of andere verse voeding aanbieders?

Daar kunnen wij heel duidelijk over zijn…Ja!

En dat komt door een paar redenen…

Van het zakje naar het bakje.
(wij geven uitsluitend voeding mee die bij uw hond past, dus elk zakje is de voeding per keer, dus geen grote aantallen, en dan zelf op portie moeten maken/hakken)

Al onze producten komen alleen uit nederland en europa!!
(Dan weten wij zeker dat de dieren een goed leven hebben gehad, daar onze producten ook voor menselijke consumptie geschikt is(behalve de pens) weten wij dat al onze producten ook getest zijn, en feit blijft, goedkoop vlees komt niet uit europa, maar uit landen als de afrikaanse landen, waar er totaal geen controle is!)

Al ons vlees maken wij zelf, dus geen machinale productie
(dat betekend voor ons veel werk en arbeidsuren, maar u heeft wel de garantie dat het goed is en geen rariteiten erin, bij ons is alles ook beschreven wat erin zit, voor de warenwet, maar ook u als klant kunt dat bij ons opvragen)

Onze groentenmix is onbespoten groenten!
(Hond/kat  zijn zeer gevoeling voor chemicalien, dus wij hebben gekozen voor onbespoten groenten, daar al het brok al vol zit met chemische vitaminen en mineralen!)

per voeding     per maand     aantal gemiddeld
Kleine honden
0,40 euro          24,95              60 voedingen
Middelslag
0,82 euro          49,95              60 voedingen
Grote honden
1,48 euro          89,95              60 voedingen

Deze prijzen zijn per indicatie, voor ieder type hond hebben wij het gewicht per voeding beschikbaar.
Zoals u kunt zien, komt de voeding per maand goedkoper uit als dat u voor 1 persoon kwijt bent!!

Elke Laatste zaterdag van de maand kunt u de voeding per maand afhalen bij ons op het bedrijf.
Neem wel de hond mee, de hond is de beste indicatie zodat wij zeker het juiste gewicht aan uw hond mee geven.
Veelal sturen dierenartsen door naar ons, omdat de Hond/Kat op medische indicatie moet afvallen, dat kan en dan word er een vragen lijst ingevuld, geeft u dat tijdig aan, zodat wij de tijd voor u en uw dier kunnen nemen.
Mocht u niet in staat zijn om het af te halen, komen wij bij u langs (kosten bedragen  7,50)